Blog 24TRANSOFT

Fii la curent cu ultimele noutăţi din domeniu urmărind blogul nostru.

Top 5 branduri de anvelope auto

Top 5 branduri de anvelope auto

Indiferent de sezon, anvelopele joacă un rol important pentru fiecare şofer. Experienţa condusului, fie la drum lung sau în oraş, este mult mai sigură şi mulţumitoare atunci când va echipaţi maşina cu anvelope de calitate. Orice maşină precum şi experienţa şofatului pot fi îmbunătăţite prin calitatea superioară a cauciucurilor pe care alegeţi să le folosiţi. Desigur, calitatea vine la un preţ, însă dacă este să comparaţi firme no-name cu cele mari din industrie, precum Michelin sau Goodyear, veţi vedea că produsele de top prezintă anumite avantaje precum durabilitate şi calitate, ceea ce motivează diferenţa de preţ.

Iată lista firmelor de top din industria anvelopelor şi câteva detalii care le explică succesul:

 1. Michelin
 2. De 125 de ani, Michelin conduce detaşat pe piaţă anvelopelor. Ce fac produsele acestei companii să deţină succesul? Răspunsul este simplu: calitatea constantă, siguranţa de care dau dovadă şi inovaţia. Comapnia lucrează în mod constant la îmbunătăţirea produselor sale. Aceste anvelope au fost testate indiferent de sezon şi şi-au dovedit calitatea şi siguranţa.

  Pentru cei care au un buget redus pentru achiziţionarea anvelopelor, Michelin are şi firme subsidiare precum Goodrich şi Riken care oferă calitate comparabilă la preţuri scăzute.

 3. Goodyear
 4. Goodyear este al doilea nume renumit de pe piaţa cauciucurilor, cu fani în lumea întreagă şi cu peste 100 de ani de experienţă în spate. Compania a investit în calitatea cauciucului şi polimerilor folosiţi, pentru a crea produse adaptabile şi sigure indiferent de sezon sau de tipul de carosabil. Anvelopele Goodyear pot fi folosite atât la autovehicule de oraş, cât şi la maşini de teren.

 5. Pirelli
 6. Fondată în 1872, Pirelli şi-a construit un nume pe piaţa anvelopelor sport şi off-road. Această companie a investit în materiale de calitate şi inovatie astfel încât anvelopele sale să ofere un grad crescut de siguranţă. Numele companiei apare pe panourile publicitare la întrecerile sportive şi pe circuitele de Formula 1. Având decenii de experienţă în spate, Pirelli a căpătat un renume mondial.

 7. Continental
 8. Deşi se află la baza podiumului, Continental oferă anvelope de calitate, sigure, la preţuri accesibile. Gama de produse include anvelope ecologice ContiEcoContact 5, gama ContiPremiumContact 5 care facilitează confortul în timpul condusului şi gama ContiSportContact 3 proiectată pentru rezistenţă şi stabilitate la viteză mare.

 9. Bridgestone
 10. Compania japoneză fondată în 1931 este recunoscută pentru raportul între calitate şi preţ dar şi pentru produsele revoluţionare pe care le-a introdus pe piaţă. Bridgestone produce anvelope pentru maşini 4x4, sedan, autoutilitare dar şi pentru motociclete.

Acesta este clasamentul celor mai renumite nume de pe piaţa anvelopelor de top, însă pe lângă aceastea, există multe alte companii care oferă produse de calitate superioara. Anvelopele proiectate de producatorii consacrati va oferă, pe lângă stabilitatea în timpul şofatului, şi garanţia calităţii. Produc anvelope cu un grad de uzură scăzut reducând necesitatea înlocuirii frecvente. De aceea este indicat să puneţi în balanţă şi să calculaţi raportul calitate – preţ înainte să va decideţi cu care anvelope vă veţi echipa maşina pentru viitorul sezon cald.

Semn: Top 5 branduri de anvelope auto

Social

Urmărește-ne pe social media

Social

Urmărește-ne pe social media