Blog 24TRANSOFT

Fii la curent cu ultimele noutăţi din domeniu urmărind blogul nostru.

5 surse de unde poti afla cotatiile carburantilor in Uniunea Europeana

5 surse de unde poti afla cotatiile carburantilor in Uniunea Europeana

Atunci când călătoriți prin Europa în interes de servici sau în vacanță, prețul carburanților este o variabilă foarte importantă dacă alegeți să folosiți un autovehicul. Din moment ce fiecare țară are prețuri diferite la carburanți, este foarte important să vă informați dinainte de a părăsi România cât v-ar ajunge combustibilul pentru a nu avea surprize. În unele țări precum Norvegia, benzina și motorina sunt foarte scumpe în comparație cu cele din România datorită nivelului de trai foarte ridicat de acolo. În alte țări precum Bulgaria, carburanții sunt ieftini.

Citește mai departe

6 aplicații simple care te scapă de amenzile de circulație

6 aplicații simple care te scapă de amenzile de circulație

Amenzile de circulație pot să dea peste cap o companie sau un șofer care își vede liniștit de drum. De cele mai multe ori, aceste amenzi reprezintă o inconveniență care pot complica programul și bugetul unui șofer. Pentru a vă ajuta să evitați amenzile, v-am pregătit aici o listă cu cele mai eficiente aplicații pentru telefonul mobil care te scapă de amenzile de circulație. Iată-le mai jos:

Citește mai departe

cele mai bune anvelope pentru sezonul rece

Topul celor mai bune anvelope pentru sezonul rece

Dacă aveți un autovehicul, știți și dumneavoastră cât de importante sunt anvelopele de iarna pe vreme rea. În momentul de față însă, pe piața anvelopelor există foarte multe modele și companii care vând anvelope și poate fi dificil de ales între ele, mai ales dacă nu știți prea multe despre caracteristicile acestora. Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă, am creat aici o listă cu cele mai bune anvelope pentru sezonul rece. Iată-le mai jos:

Citește mai departe

Topul transportatorilor la nivel mondial

Topul transportatorilor la nivel mondial

Industria transportului de marfă este foarte dezvoltată la nivel mondial. Este greu de apreciat câte tone de marfă se transportă în fiecare an din țară în țară și de pe un continent pe altul dar un lucru e cert: dacă această industrie nu ar fi atât de bine dezvoltată, nu am avea parte de multe din lucrurile de care ne bucurăm astăzi.

Pentru a vă face o idee asupra a cât de importantă este aceasta, iată aici o listă cu cei mai mari transportatori la nivel mondial, in ordine crescătoare:

Citește mai departe

10 decizii strategice pentru optimizarea activitatilor din depozit

10 decizii strategice pentru optimizarea activitatilor din depozit

În ziua de azi, cererea pentru diferite produse este din ce în ce mai mare, motiv pentru care este foarte important ca producția să meargă ca pe roate. Multe companii recurg la optimizarea activităților din depozit pentru a face lucrurile să se miște mai repede. Iată aici 10 strategii care vă ajută la optimizarea activităților din depozit pentru a vă face producția mai ușoară și mai rapidă:

Citește mai departe

cele mai rapide 5 trenuri de pasageri

Cu viteza glonțului: cele mai rapide 5 trenuri de pasageri

Care este mijlocul de transport în comun cel mai rapid din lume? Nu, nu vorbim despre mașini sau tramvaie, ci despre trenuri. În ultimii ani, țări precum China sau Japonia s-au concentrat pe crearea celor mai rapide trenuri din lume pentru a micșora timpul necesar pentru a ajunge din punctul A în punctul B. Nici Europa nu se lasă mai prejos la acest capitol, Franța și Germania fiind și ele fruntașe când vine vorba de trenuri rapide.

Trenurile pe care vi le vom prezenta în acest articol nu numai că sunt rapide, ci sunt minuni ale preciziei și tehnologiei create de om. Așadar, iată cele mai rapide 5 trenuri din lume:

Citește mai departe

Cat costa un loc de parcare in tarile din Europa

Cat costa un loc de parcare in tarile din Europa?

Găsirea unui loc de parcare este mereu o provocare, dar în marele orașe europene, aceasta devine o probemă serioasă, în special pentru cei care călătoresc des cu mașina. Dacă planificați să vizitați unul dintre marile orașe europene sau dacă trebuie să transportați marfă prin unul dintre ele, trebuie să știți exact cam cât costă un loc de parcare. Pentru a vă ajuta, în acest articol vă vom prezenta principalele diferențe dintre orașele europene când vine vorba de prețurile pentru locurile de parcare, care sunt cele mai ieftine în raport cu prețul combustibilului și multe altele.

Citește mai departe

5 surse de unde poți afla ce restricţii rutiere sunt în Uniunea Europeană

5 surse de unde poți afla ce restricţii rutiere sunt în Uniunea Europeană

Cunoaşterea restricţiilor de circulaţie rutieră în Uniunea Europeană este foare importantă, în principal pentru cei care transportă marfă sau care călătoresc mult în străinătate. Pe internet există multe site-uri care se ocupă de prezentarea acestor restricţii, dar de cele mai multe ori informaţiile sunt fie eronate, fie mult prea vechi. Pentru a vă ajuta, am creat mai jos o listă cu cele mai cunoscute surse de unde poți afla restricțiile de circulație rutieră din Uniunea Europeană.

Citește mai departe

Social

Urmărește-ne pe social media

Social

Urmărește-ne pe social media